Informatii utile

Nov 12, 2013

Inainte de a semna actele de cumparare, treci cu casa pe la service


A devenit aproape normal ca inainte de a cumpara o masina sa mergi cu ea la service pentru a verifica kilometri reali, daca a avut accidente serioase sau care este starea tehnica reala a acesteia. Cam la fel ar trebui sa se procedeze si cu o casa doar ca nu prea poti sa o duci la un service. Dar poti sa aduci service-ul la casa pe care vrei sa o cumperi iar aceast lucru ar trebui sa devina o conditie impusa vanzatorului.

Poti solicita pe rand sau poti apela la Handyman pentru a trimite o echipa completa de specialisti pentru o evaluare. Ce iti pot spune acestia?

Un instalator poate evalua starea tevilor, a robinetilor, daca este normala presiunea apei sau viteza de evacuare in canalizare. El poate vedea semne de uzura acolo unde tu nu te pricepi sa observi. Are instrumentele si expertiza necesara pentru a vedea daca sunt scurgeri in locuri mai putin accesibile: in spatele peretilor, sub chiuveta sau cada ori in subsol. Iti poate face o estimare a costurilor implicate de eventuale schimbari sau reparatii necesare la instalatia de apa sau instalatia de incalzire.

Un electrician poate sa evalueze vechimea retelei electrice, daca este pe cupru sau este o instalatie moderna, cat de vechi si uzate sunt intrerupatoarele, daca va necesita in viitorul apropiat sa faci investitii majore in schimbarea intregii instalatii electrice sau a panoului electric. In functie de aparatele electrice si electrocasnice pe care vrei sa le folosesti iti poate spune daca sigurantele sunt suficient de puternice si in general, daca reteaua electrica va rezista cu brio.

Un zugrav poate sa isi dea seama daca varuiala, probabil noua, este doar de suprafata sau este o lucrare serioasa menita sa dureze cativa ani. Poate sa iti spuna daca sub stratul de var nou sunt semne de igrasie sau mucegai, mai ales in colturile peretilor exteriori sau pe balcon. Evaluarea unui zugrav este foarte importanta deoarece probleme serioase pot fi ascune relativ usor, pentru un ochi neavizat, iar reparatiile pot costa destul de mult.

Un lacatus iti va spune cat de bune sunt ialele, clantele sau incuietorile de la usa si inclusiv cat de rezistenta este usa de la intrare sau cea de la balcon.

Un tamplar poate face o evaluare a parchetului, daca necesita schimbarea lui sau nu, a blaturilor de bucatarie si a altor piese de mobilier care vor ramane in casa. O evaluare corecta te poate ajuta sa poti negocia mai bine pretul de cumparare.

Un specialist in aer conditionat poate sa evalueze starea aparatului daca acesta exista sau iti poate spune cat de simplu sau cat de usor si cam ce tip de aer conditionat poti pune in casa.

Toti acesti specialisti te pot ajuta sa iei o decizie de cumparare in cunostinta de cauza sau te pot ajuta sa negociezi mai bine pretul. Gandeste-te ca o astfel de evaluare te poate costa infinit mai putin decat banii pe care ii pot economisi din pret sau din reparatii ulterioare pe care le poti impune actualului proprietar.

Instalator sanitar

INTRETINERE TEHNICA ASOCIATII LOCATARI CU REPARATII GRATUITE INCLUSE DE LA 5 LEI/ APARTAMENT/LUNA

Instalatori profesionisti cu o vasta experienta in domeniul instalatiilor sanitare si termice cat si in interventii de urgenta instalatii sanitare, interventii urgente
pentru oprirea inundatiilor, refulari, desfundare canalizare, etc.

Vezi mai mult

Electrician Bucuresti

INTRETINERE TEHNICA ASOCIATII LOCATARI CU REPARATII GRATUITE INCLUSE DE LA 5 LEI/ APARTAMENT/LUNA

Serviciu de reparatii electrice care vine cu o solutie pentru cei care cauta electrician – o solutie de reparatii instalatii electrice eficienta, rapida si care va ofera
garantia unei reparatii electrice prestate de un electrician autorizat.

Vezi mai mult

Zugrav / Zidar

INTRETINERE TEHNICA ASOCIATII LOCATARI CU REPARATII GRATUITE INCLUSE DE LA 5 LEI/ APARTAMENT/LUNA

Punem la dispozitia clientilor o echipa de constructori cu experienta in domeniul: zugravit, zidarie, montaj gresie, montaj faianta, montare parchet, etc.
Zugravi, zidari si parchetari cu experienta.

Vezi mai mult