Instalator Sanitar

  • Instalator Sanitar Bucuresti

Instalator Sanitar

De cele mai multe ori, reparatiile la instalatia de apa nu suporta amanare. Orice defectiune poate provoca pagube majore sau un incovenient important proprietarilor. Este nevoie de o interventie rapida, dar facuta de un profesionist care sa realizeze o lucrare de calitate si care sa nu provoace stricaciuni mai mari printr-o reparatie de mantuiala.

Handyman a strans o echipa de instalatori cu experienta ce este pregatita sa intervina non-stop pentru a repara, inlocui, remedia sau doar evalua daca reparatia suporta sau nu amanare.

Apeleaza numarul nostru pentru situatii de urgenta:

  •  Instalare obiecte sanitare.
  •  Tevi sparte, fisurate sau infundate
  •  Robineti defecti sau ruginiti
  •  Vase de toaleta sau chiuvete sparte
  •  Scurgeri de apa in subsol
  •  Calorifere sparte sau infundate

sau orice alta situatie pe care o poate rezolva un instalator profesionist!

Pentru lucrari ce suporta amanare ne poti suna si programam o vizita pentru evaluarea situatiei.

Memoreaza un singur numar in telefon pentru Instalator sau meseriasi pentru casa: 07 HANDYMAN!

Disponibilitate 24/7

Handyman inseamna echipe de instalatori, electricieni, zugravi si mesteri priceputi care raspund nevoilor tale in Bucuresti si Ilfov. Acoperim cu echipe de interventii pentru instalatii sanitare, instalatii termice sau instalatii electrice: sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 4, sectorul 5, sectorul 6.

Indiferent de problema ta fie ca este o inundatie, un scurtcicuit, o pana de curent sau daca doresti sa executii orice fel de reparatii la casa sau apartamentul tau, la noi gasesti oricand mesteri disponibili in toate cartierele orasului: Pantelimon, Drumul Taberei, Militari, Titan, Berceni, Colentina, Crangasi, Dorobanti, Floreasca, Aviatiei, Cotroceni.

Cum aleg un instalator, zugrav sau electrician?

1. Are o diploma de calificare in meserie si o experienta de minim 5- 10ani in domeniu? Aceste lucruri ar fi bine sa poata fi dovedite cu acte si nu doar verbal. Unde a mai lucrat ca electrician si pentru ce perioada?

2. Lucreaza organizat? Are un sistem professional de organizare si derulare a lucrarilor? Orice angajat sau colaborator Handyman Servicii lucreaza dupa un sistem de management al calitatii ISO 9001 pe care societatea noastra l-a implementat incepand din 2011.

3. Are un portofoliu de clienti care il recomanda? Handyman Servicii a raspuns la solicitarile a peste 7.000 de clienti persoane fizice, societati comerciale sau asociatii de locatari. Conform ultimului audit in Noiembrie 2013 putem sa ne laudam cu un procent al neconformitatilor sub 1,5%.

4. Ce garantie are o lucrare executata cu un instalator sau electrician particular? Garantia este valabila pana cand acest meserias isi schimba cartela reincarcabila.

5. Are incheiata o asigurare de raspundere civila pentru domeniul sau de activitate? Ce se intampla daca dintr-o greseala a instalatorului se produce o inundatie? Cine suporta reparatiile – in cazul unui particular tu vei plati toate daunele. Handyman Servicii are o astfel de asigurare pentru orice instalator sau electrician. Este exact ca o asigurare RCA pentru automobil.

Instalator sanitar

INTRETINERE TEHNICA ASOCIATII LOCATARI CU REPARATII GRATUITE INCLUSE DE LA 5 LEI/ APARTAMENT/LUNA

Instalatori profesionisti cu o vasta experienta in domeniul instalatiilor sanitare si termice cat si in interventii de urgenta instalatii sanitare, interventii urgente
pentru oprirea inundatiilor, refulari, desfundare canalizare, etc.

Vezi mai mult

Electrician Bucuresti

INTRETINERE TEHNICA ASOCIATII LOCATARI CU REPARATII GRATUITE INCLUSE DE LA 5 LEI/ APARTAMENT/LUNA

Serviciu de reparatii electrice care vine cu o solutie pentru cei care cauta electrician – o solutie de reparatii instalatii electrice eficienta, rapida si care va ofera
garantia unei reparatii electrice prestate de un electrician autorizat.

Vezi mai mult

Zugrav / Zidar

INTRETINERE TEHNICA ASOCIATII LOCATARI CU REPARATII GRATUITE INCLUSE DE LA 5 LEI/ APARTAMENT/LUNA

Punem la dispozitia clientilor o echipa de constructori cu experienta in domeniul: zugravit, zidarie, montaj gresie, montaj faianta, montare parchet, etc.
Zugravi, zidari si parchetari cu experienta.

Vezi mai mult

HANINFO

Pregatirea peretilor pentru placarea cu faianta

Cel mai important lucru de care trebuie sa ai grija atunci iti pui faianta este ca suprafata sa fie curata, nivelata, fara urme de adeziv vechi sau praf, altfel placile nu vor adera bine. Denivelarile, strica si ele alinierea placilor, iar...
[Mai mult]

Cum se schimba o siguranta

Sigurantele conectate la circuitele electrice sunt proiectate sa opreasca fluxul de energie in cazul unei avarii. Nu de putine ori se intampla ca acestea sa se deterioreze si sa trebuiasca inlocuite de un electrician sau de ce nu si chiar de...
[Mai mult]

Montarea placilor de linoleum, pluta sau mocheta

Important in montarea placilor de linoleum, pluta sau mocheta este ca acestea sa fie dispuse corect si drept astfel incat modelul lor sa fie centrat mereu in zona principala a camerei si bordurile uniforme. Poti obtine asta gasind centrul...
[Mai mult]

Slefuirea si finisarea podelelor

O podea naturala transforma in cateva clipe o incapere rece intr-una calda si primitoare. Inainte de a monta orice tip de podea este indicat sa faci cateva verificari simple ca sa iti dai seama daca rost sa o schimbi pe cea veche sau poti doar...
[Mai mult]

Testimoniale Clienti

Locuiesc in Bucuresti Sector 6 Bdul Timisoara. Intr-o seara am beneficiat de un cadou din partea vecinului sub forma unei inundatii. Am cautat pe internet la o ora destul de tarzie (11 PM ) si spre usurarea mea am dat de instalatorii de la 07Handyman. A venit Dl Stefan care a lucrat frumos, curat in concluzie voi mai apela. :)
Instalator – Bucuresti sector 6