Testimoniale

am solicitat un instalator sau electrician pentru un boiler electric la salonul meu din zona parcului Carol. Domnul Daniel, instalator, a ajuns in scurt timp si impreuna cu un coleg electrician care s-a ocupat de instalatia electrica, a efectuat instalarea in mai putin de doua ore.
 Electrician si Instalator – Bucuresti sector 4

 

Sunt Daniel din Bucuresti, locuiesc in sector 3. Am cautat pe internet un electrician din Bucuresti sector 3 care sa imi remedieze o defectiune la tabloul de sigurante si am dat peste instalatorii 07handyman. Au intervenit destul de repede si au facut treaba buna. Recomand cu incredere.
Instalator – Bucuresti sector 3

 

Super baieti ! De vreo 2 luni ma batea nevastamea sa zugravim apartamentul pentru Paste. Am vorbit cu un vecin care mi-a recomandat zugravii de la Handyman. In 4 zile, zugravii 07Handyman au terminat un apartament de 3 camere. Au lucrat curat si cinstit, iar la capitolul bani nu se putea mai bine. La capitolul zugrav, 07Handyman si-a facut treaba. Recomand cu cea mai mare incredere !
Zugrav – Bucuresti sector 1

 

Tamplarul de la firma 07Handyman este un adevarat meserias. Domnul Grecu, daca nu ma insel, m-a ajutat cu niste scaune pentru un botez; Dansul a venit cu tot ce a trebuit, nu a fost nevoie sa mai pierdem timpul, scaunele rupte au fost reparate, si toata lumea a fost fericita. Tamplarul 07handyman isi merita fiecare banut !
Tamplar – Bucuresti sector 3

 

Instalator sanitar

INTRETINERE TEHNICA ASOCIATII LOCATARI CU REPARATII GRATUITE INCLUSE DE LA 5 LEI/ APARTAMENT/LUNA

Instalatori profesionisti cu o vasta experienta in domeniul instalatiilor sanitare si termice cat si in interventii de urgenta instalatii sanitare, interventii urgente
pentru oprirea inundatiilor, refulari, desfundare canalizare, etc.

Vezi mai mult

Electrician Bucuresti

INTRETINERE TEHNICA ASOCIATII LOCATARI CU REPARATII GRATUITE INCLUSE DE LA 5 LEI/ APARTAMENT/LUNA

Serviciu de reparatii electrice care vine cu o solutie pentru cei care cauta electrician – o solutie de reparatii instalatii electrice eficienta, rapida si care va ofera
garantia unei reparatii electrice prestate de un electrician autorizat.

Vezi mai mult

Zugrav / Zidar

INTRETINERE TEHNICA ASOCIATII LOCATARI CU REPARATII GRATUITE INCLUSE DE LA 5 LEI/ APARTAMENT/LUNA

Punem la dispozitia clientilor o echipa de constructori cu experienta in domeniul: zugravit, zidarie, montaj gresie, montaj faianta, montare parchet, etc.
Zugravi, zidari si parchetari cu experienta.

Vezi mai mult